lørdag 26. oktober 2013

Tim Holtz "12 tags of 2013" - October

Ny måned og ny utfordring. Oktober taggen byr på muligheten for å prøve det nye Distress Glitter fra Tim Holtz. Det var overraskende gøy å jobbe med og best av alt, det tåler å bli tørket med varmepistol.




fredag 18. oktober 2013

Ord til glede ord til...........




Se hvordan Gelatos fargestifter blender etter påføring med litt vann på fingertuppene. Det er så moro å jobbe med. Det er til å bli rent glad av og hva er vel mer nærliggende enn å skrive inn alle tenkelige god-ord. Til dette har jeg brukt diverse tickers-mini-bokstav-alfabet. 
Ønsker alle en leken dag :-)

fredag 11. oktober 2013

Oktober - kalender 2013

Det er oktober, det er helt sant. Ungene min sa at denne kalenderen var vår. Neida, kunsten er å se riktig godt etter og å gå på oppdagelse. Ser du det nå? Det er oktober, ikke sant?






Denne gangen har jeg for det meste brukt produkter fra Dylusions. Sprayer i fargene gul og grønn nyanser til bakgrunnen. Bladene i gul og oransje fargetoner. Fargeleggingen er gjort med sprayfargene på vannpensler. Det fungerer så bra, kan anbefales. Stencil til spennende skyggemønster, bladstempler og bokstavstempler.
Jeg legger kalendrene min til hos The Kathryn Wheel.

Ønsker dere alle en fargerik oktober.


tirsdag 8. oktober 2013

Bursdagskalender med papirer fra Graphic 45 "Place in time"

"Place in time" fra 8x8 blokken til Graphic 45, er svært enkel å gjøre om til f.eks. en bursdagskalender. Metoden som gjelder er klipp og lim :-) Opphenget til kalenderen er et stativ fra Zutter Bind-it-all.















fredag 4. oktober 2013

En sommer er over.

Jeg har laget meg en idebok, hvor jeg nettopp prøver ut ideer.


Her har igjen brukt Gelatos fargestifter og Dylusions stempler. En liten sommerfuglpunch fra Martha Stewart


Måtte bare ta med disse fargene fra hagen. De er bare til å spise opp.